Vivim expectants Lc 3,10-18

Des del naixement el fil conductor de la nostra vida és l’expectació en la trobada amb el Messies. Afinem els sentits, entendrim el nostre interior i ens encaminem cap a Ell, per a oferir-lo a l’altre i rebre’l d’ell. El Messies es dona i es rep en la relació humana, es fa present ara i aquí.

Cada dia despunta com un regal que, amb l’anhel il·lusionat dels infants, anem desembolicant, disposant-nos per la sorpresa i l’originalitat que ens oferirà.

«M’arriba la teva mirada profunda des d’aquella persona que s’apropa al rober. En la seva mancança, tan sols uns parracs el cobreixen, sento la fredor del teu cor, i m’atreus per oferir-te, des de la calidesa del meu ésser, el que tinc,  i tu, Messies, des de mi et dones i et reps en ell.»

«Escolto la teva veu trencada amb què assegut a terra a la porta del supermercat, avergonyit, pidoles per saciar la teva fam d’aliment, d’estimació, d’afecte... i m’atreus cap a tu, Messies, i en allargar la meva mà ens fonem en una abraçada que ens nodreix; et dono i et rebo, i la teva presència fa de la nostra indigència plenitud.»

I seguim expectants en descobrir el que el regal va deixant entreveure al pas del dia.

«En la tasca quotidiana, curulla de relacions interpersonals que donen forma a una gran varietat de manifestacions, et mostres, Messies, en cada persona i em fas brollar sentiments d’igualtat i de justícia, que m’apropen a tu, amb senzillesa, humilitat i acollida, sense judicar i amb perdó. Amb aquesta actitud m’ofereixo i et rebo en els altres.»

«I el dia arriba a la fi, vaig pacificant el meu interior per fer arribar pau allà on regna la violència. Messies, teva és l’harmonia que ofereixo i que et retorna en lloança des del cor del germà.»

Senyor agraïts pel regal d’amor, que és la nostra vida, restem expectants a la teva vinguda i volem ser purificats, enfortits i perdonats pel bateig del teu Esperit Sant i que amb el foc ens inflamis de desig per tu, Messies.

                                                                                                                                                                                      Diumenge 12 de desembre 2021

                                                                                                                                                                                                          Mercè Almirall                                                                         

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal